concert: Laura Figy & Trio Vincent Grit in Muziekgebouw Eindhoven op ZATERDAG 24 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Laura Figy & Trio Vincent Grit in Muziekgebouw Eindhoven) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
24 OKT
LAURA FIGY & TRIO VINCENT GRIT Tweede Foyer, 15:30 uur Muziekgebouw Eindhoven, Eindhoven
2020
Hoofdprogramma Laura Figy
Toegang 2,50

EXTRA INFORMATIE

Laura Fygi heeft een warme band met pianist Vincent Grit. Zijn trio leent zich goed voor haar repertoire met jazz stukken uit het American Songbook en Brazilaans werk van Jobim, gezongen in het Portugees. Het trio van Vincent Grit begeleidt Laura dan ook tijdens deze speciale Blue Note ClubSessions.