Overzicht Kerstactiviteiten 2009

Door OurLadyPeace op 18 december 2009 - 13:20 De donkere dagen voor Kerst zijn weer aangebroken. Voor diegenen die dit jaar geen zin hebben in de zoveelste saaie kerst hebben wij alle leuke kerstactiviteiten op een rijtje gezet!

Op Kerstavond kun je al terecht in de Carpe DM in Tilburg. Tijdens 'Happy X-Mas' staan daar o.a. Paul Elstak en Flamman & Abraxas.

Op 1e kerstdag kun je naar de Time Out in Gemert. Tijdens 'Your Ultimate X-Mas invites The Prophet' staan daar o.a. Pato en Naughty Nik. Of je gaat naar Jingle Beats in de Matrixx in Nijmegen met o.a. Laidback Luke en DJ Hardwell. In Club Rex in Hilversum staan Billy The Klit, Shagspeare en MC Dan Stezo tijdens 'Shutters Christmas'. En in de Little Devil in Tilburg kun je gratis naar 'Jingle Bell Hell V' met oldschool hardcore van Milkman.

Ook op 2e kerstdag is er genoeg keuze. In Amsterdam kun je in de Melkweg naar een speciale editie van Gemengd Zwemmen: Classic Material: 'Classic Christmas'. Maar je kunt ook naar 'Christmas in Miami' in de Odeon met DJ Martijn van Dishoeck, Formerly Known As, Los Carlos en X-Amount. Verder verzorgen Laura Fygi, Denise Jannah en Ronald Douglas de eerste 'Merry Jazzmas' in Jazz on the Riverbank. Een kaartje kost € 85,-. Een glas champagne en snacks zijn daar bij inbegrepen. En ook Supperclub geeft op 1e en 2e kerstdag weer een feestje. Een ticket voor 'Pure White Christmas' kost je € 79,-, maar dat is wel inclusief diner.

Maar niet alleen in Amsterdam is het feest. In Club Stalker in Haarlem staan Dirtcaps, Tettero, Brian S., Miss Bunty en Elroy Vanderley. En in Alcazar in Puttershoek worden de dames in prachtige jurken en de heren strak in het pak verwacht bij DJ Jean en Tony Cha Cha. Daarnaast kun je nog naar 'Het Grote Foute Kerstfeest' in de Takens in Balkburg waar de Party Animals en Henk Wijngaard staan. Of naar 'Super Sunday X-Mas Bash' met Gregor Salto, Erick-E en Roog in Central Studios in Utrecht.

In de Nieuwe Nor in Heerlen vindt de eerste editie van 'The Last Christmas Competition' plaats. Bands, hip hop acts en DJ's zullen hun vertolking van de hits 'Last Christmas' van Wham! en Mariah Carey's 'All I Want For Christmas' ten gehoren brengen. Deze moeten ze op hun eigen manier en zo orgineel mogelijk presenteren. Een deskundige jury bestaande uit kerstmannen zal de winnaar bepalen.

Tijdens 'BZB's herrie uit Nazareth' in de Pul in Uden zie je BZB, The Hot Studs en The Deaf. Een andere optie is één van de edities van 'Pokke Kerst Herrie'. Deze zijn in Culemborg en Beesd en in Lokeren in België. In Arnhem kun je in de Luxor Live naar de vertrouwde 90's Now op 2e Kerstdag en in Leeuwarden kun je terecht in de Harmonie. Daar verzorgen Carola Smit en Danny Malando & het Malando Orkest een feestelijk concert waarin ze de mooiste en bekendste kerstliedjes ten gehoren brengen.

Mocht je niet kunnen wachten met het vieren van kerst dan kun je komend weekend al je slag slaan. Zondag vindt in de 013 de tweede editie van 'Christmas Metal Symphony' plaats met o.a. Damian Wilson en Udo.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefu2bononewss.gif17

TICKETS VOOR DE TWEE U2-CONCERTEN VOORLOPIG NIET...De tickets voor de twee U2-concerten in het Koning Boudewijnstadion worden...

fotosnews.gif

NIEUWE CONCERTVERSLAGEN EN SFEERREPORTAGES OP... Met grote namen als Alice Coopers, The Mars Volta, Paramore, P!nk, Placebo,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.