concert: Thijs Boontjes Zingt Bram Vermeulen in Muziekgebouw Eindhoven

  • Thijs Boontjes Dans- en Showorkest
    3voor12 Song Van Het Jaar 2016
    © Jessy Gabriel
  • Thijs Boontjes Dans- en Showorkest
    Waterpop 2017
    © Anja de Bruijn
ZA.
28 NOV
THIJS BOONTJES ZINGT BRAM VERMEULEN Kleine Zaal, 19:30 uur Muziekgebouw Eindhoven, Eindhoven
2020
Toegang 23,50

EXTRA INFORMATIE

Thijs Boontjes werd vooral bekend als leider van de huisband van het Tv-programma M, of van zijn melige, maar even briljante Nederlandstalige versie van Lionel Richies All Night Long (Deze Nacht). Maar deze avond eert hij een hele andere soort liedjesschrijver. De prachtige nummers van Bram Vermeulen zullen met zeer veel eerbied worden vertolkt door deze veelzijdige en innemende bandleider.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Muziekgebouw Eindhoven in Eindhoven? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Thijs Boontjes Zingt Bram Vermeulen in Muziekgebouw Eindhoven plaatsvindt.

Foto's van Thijs Boontjes Dans- en Showorkest

Foto Thijs Boontjes Dans- en Showorkest te Thijs Boontjes Dans- en Showorkest - 15/02 - Melkweg Foto Thijs Boontjes Dans- en Showorkest te 3voor12 Song Van Het Jaar 2016 Foto Thijs Boontjes Dans- en Showorkest te Thijs Boontjes Dans- en Showorkest - 15/02 - Melkweg Foto Thijs Boontjes Dans- en Showorkest te Thijs Boontjes Dans- en Showorkest - 14/02 - Paradiso Foto Thijs Boontjes Dans- en Showorkest te Thijs Boontjes Dans- en Showorkest - 15/02 - Melkweg Foto Thijs Boontjes Dans- en Showorkest te Thijs Boontjes Dans- en Showorkest - 14/02 - Paradiso
 
Bekijk alle 42 foto's van Thijs Boontjes Dans- en Showorkest

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws