concert: Palaye Royale in Melkweg op DONDERDAG 03 JUNI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Palaye Royale
    Lowlands 2022 - zondag
    © Anne-Marie Kok
  • Palaye Royale
    Lowlands 2022 - zondag
    © Anne-Marie Kok


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Palaye Royale in Melkweg) verplaatst naar maandag 28 februari 2022.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
03 JUN
PALAYE ROYALE Max, 19:30 uur Melkweg, Amsterdam
2021
Hoofdprogramma Palaye Royale
Toegang € 20,70

EXTRA INFORMATIE

De carrière van fashion art-rockband Palaye Royale zit nog altijd in de lift! De uit Canada afkomstige maar inmiddels in Las Vegas gevestigde indieband mengt fijne moderne alt-pop met gruizige gitaarrock en een vleugje glam en Britpop, en wordt ook wel de liefdesbaby van My Chemical Romance en The Rolling Stones genoemd.

Twee keer eerder stonden ze al bij ons, en na meer dan zevenhonderd shows gespeeld te hebben in de afgelopen jaren, waaronder optredens op festivals als Reading & Leeds en Pinkpop, zijn wij verheugd te mogen melden dat deze superstars wederom onze MAX op stelten komen zetten. Zorg dat je tijdens dit dikke feest vooraan staat!

Foto's van Palaye Royale

Foto Palaye Royale te Sziget 2022 - Zondag Foto Palaye Royale te Palaye Royale - 20/06 - TivoliVredenburg Foto Palaye Royale te Palaye Royale - 20/06 - TivoliVredenburg Foto Palaye Royale te Palaye Royale - 20/06 - TivoliVredenburg Foto Palaye Royale te Lowlands 2022 - zondag Foto Palaye Royale te Palaye Royale - 20/06 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 34 foto's van Palaye Royale

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws