Lowlands-act Palaye Royal in februari naar Paradiso, Melkweg en 013; ticketverkoop gelijk gestart

Palaye Royale
Lowlands-act Palaye Royal in februari naar Paradiso, Melkweg en 013; ticketverkoop...
Door melissavkoldam op 22 augustus 2022 - 10:52 Palaye Royal komt volgen jaar naar Paradiso, Melkweg en 013. De band die zich laat inspireren door David Bowie, My Chemical Romance en The Rolling Stones komt hun nieuwe album 'Fever Dream' aan het publiek voorstellen. Het album komt uit op 28 oktober. Dit jaar stond de band onder andere op festivals als Sziget en Lowlands.

Op 1 februari staat de band in Paradiso in Amsterdam, op 2 februari in de Melkweg en op 3 februari in 013 te Tilburg. Tickets zijn vandaag gelijk in de verkoop gegaan. Een ticket kost iets meer dan 25 euro. Via onderstaande links zorg je dat je aanwezig bent.

01-02-2023 - Palaye Royale - Paradiso, Amsterdam (tickets)
02-02-2023 - Palaye Royale - Melkweg, Amsterdam (tickets)
03-02-2023 - Palaye Royale - 013, Tilburg (tickets)

Het van oorsprong Canadese trio met Los Angeles als huidige thuisbasis omschrijft zichzelf dan als een fashion art-rockband. Het uitkomen van hun tweede single ‘Get Higher’ in 2013 betekende de doorbraak voor Palaye Royale; een jaar later wonnen ze als eerste band zonder platenlabel de MTV’s Musical March Madness-competitie, waarbij ze grote artiesten als Coldplay, Tokio Hotel en Linkin Park achter zicht lieten.

De support op beide avonden komt van Yonaka, het viertal uit Brighton mixt aanstekelijke pop vocals met stevige gitaarrifs en staan bekend om hun energieke live shows.




Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bitterzoet

BRITPOPBAND DMA'S IN OKTOBER NAAR BITTERZOETSinds het verschijnen van debuutsingle 'Delete' in 2014, is DMA's alleen...

Coldplay1

COLDPLAY GEEFT JULI 2023 TWEE CONCERTEN IN JOHAN... Eindelijk! Na een lange tijd van geruchten en cryptische hints is bekend...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.