concert: James Bond in concert - Noordpool orkest in Goudse Schouwburg op DONDERDAG 14 JANUARI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Ruben Hein
    Justin Nozuka - 27/10 - Effenaar
    © Marco Smeets
  • Ruben Hein
    Amsterdam Sinfonietta - 19/1 - Nieuwe Luxor Theater


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (James Bond in concert - Noordpool orkest in Goudse Schouwburg) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
14 JAN
JAMES BOND IN CONCERT - NOORDPOOL ORKEST Grote zaal, 20:00 uur Goudse Schouwburg, Gouda
2021
Hoofdprogramma Elske DeWall Ruben Hein

EXTRA INFORMATIE

Al 25 jaar zijn de James Bond films en hun titelsongs een wereldwijd begrip. Wereldsterren staan in de rij om een Bond-nummer te componeren en voor diverse artiesten betekende de vertolking van de titelsong de start van hun carrière. Edisonwinnaar Ruben Hein en 3FM Serious Talent Elske DeWall brengen deze iconische titelsongs ten gehore. Begeleid door het 42-koppige Noordpool Orkest o.l.v. dirigent Reinout Douma hoor je Skyfall, Live And Let Die, Diamonds Are Forever, Goldfinger en alle andere Bond-hits in een superspannende orkestversie!

Dit is een verplaatsing vanuit seizoen 2019-2020. Omdat de nieuwe speeldatum in 2021 valt, is het op dit moment niet mogelijk om tickets te kopen. Eventueel resterende tickets gaan dit najaar in de verkoop.

Foto's van Elske DeWall, Ruben Hein

Foto Elske DeWall te Songbird Festival 2012 Foto Elske DeWall te Songbird Festival 2012 Foto Elske DeWall te Songbird Festival 2012 Foto Elske DeWall te Songbird Festival 2012 Foto Ruben Hein te Eurosonic Noorderslag 2011 Foto Ruben Hein te Eurosonic Noorderslag 2018 - Zaterdag
 
Bekijk alle 4 foto's van Elske DeWall
Bekijk alle 28 foto's van Ruben Hein

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws