concert: Jeroen van der Boom - Live in het Theater in Goudse Schouwburg op DONDERDAG 05 NOVEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Jeroen van der Boom
    Toppers in Concert - 22/5 - ArenA
    © Tim van Veen


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Jeroen van der Boom - Live in het Theater in Goudse Schouwburg) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
05 NOV
JEROEN VAN DER BOOM - LIVE IN HET THEATER Grote zaal, 19:30 uur Goudse Schouwburg, Gouda
2020
Hoofdprogramma Jeroen van der Boom

EXTRA INFORMATIE

Jeroen blijft een drukbezet man. Hij staat jaarlijks in een bomvolle ArenA met de Toppers, presenteert diverse succesvolle TV-shows en komt geregeld met nieuwe muziek in de hitlijsten. Hij is inmiddels een van de grootste artiesten die Nederland rijk is. In de intimiteit van het theater komt zijn enorme veelzijdigheid als artiest pas echt goed tot zijn recht. Hij keert daarom dit najaar terug in het theater met een speciale one-man show ‘Jeroen van der Boom - Live in het Theater’.

De voorstelling wordt een bijzondere, persoonlijke one-man show waarbij Jeroen het publiek meeneemt langs de vele mooie momenten uit zijn inmiddels rijke carrière. Met natuurlijk al zijn grote hits, maar ook veel interactie met het publiek. ‘Jeroen van der Boom – Live in het Theater’ wordt een ultiem muzikaal feest! (op de 1,5 meter uiteraard).

Foto's van Jeroen van der Boom

Foto Jeroen van der Boom te Holland Zingt Hazes - 11/03 - Ziggo Dome Foto Jeroen van der Boom te Muziekfeest Van Het Jaar 2023 - 08/12 - Ziggo Dome Foto Jeroen van der Boom te Holland Zingt Hazes - 11/03 - Ziggo Dome Foto Jeroen van der Boom te Holland Zingt Hazes 2023 - 10/03 - Ziggo Dome Foto Jeroen van der Boom te Holland zingt Hazes - 15/03 - Ziggo Dome Foto Jeroen van der Boom te Vrienden van Amstel Live 2008
 
Bekijk alle 24 foto's van Jeroen van der Boom

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws