concert: Amsterdam Klezmer Band - Klezmer into the Future in Meervaart op VRIJDAG 27 NOVEMBER 2020

  • Amsterdam Klezmer Band
    Schippop 2016
  • Amsterdam Klezmer Band
    Schippop 2016
VR.
27 NOV
AMSTERDAM KLEZMER BAND - KLEZMER INTO THE FUTURE 22:00 uur Meervaart, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Amsterdam Klezmer Band

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 27 november 2020.
Dat is 6 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Al meer dan twintig jaar reist de Amsterdam Klezmer Band de wereld rond. Overal eindigen de optredens onontkoombaar in een groot dansfeest. De band staat dan ook internationaal in hoog aanzien als brenger van onorthodoxe, vernieuwende en aanstekelijke klezmer.

De zeven musici komen van de straat en van het conservatorium. Die dubbele basis is terug te vinden in de muziek, waarin subtiliteit, virtuositeit en originaliteit gepaard gaan met de behoefte om een lekker feestje te bouwen. Want dat is nou eenmaal wat klezmer doet: het is feestmuziek, Joodse bruiloftsmuziek, met die onmiskenbaar Oost-Europese insteek.

Foto's van Amsterdam Klezmer Band

Foto Amsterdam Klezmer Band te Amsterdam Klezmer Band - 08/09 - Paradiso Foto Amsterdam Klezmer Band te Amsterdam Klezmer Band - 08/09 - Paradiso Foto Amsterdam Klezmer Band te Amsterdam Klezmer Band - 08/09 - Paradiso Foto Amsterdam Klezmer Band te Amsterdam Klezmer Band - 08/09 - Paradiso Foto Amsterdam Klezmer Band te Amsterdam Klezmer Band - 08/09 - Paradiso Foto Amsterdam Klezmer Band te Schippop 2016
 
Bekijk alle 18 foto's van Amsterdam Klezmer Band

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws