concert: Grandmaster Flash in Paard op ZONDAG 28 FEBRUARI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Grandmaster Flash in Paard) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZO.
28 FEB
GRANDMASTER FLASH Grote Zaal, 20:00 uur Paard, Den Haag
2021
Hoofdprogramma Grandmaster Flash

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor vrijdag 04 september 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zondag 28 februari 2021.

EXTRA INFORMATIE

In verband met de Coronavirus maatregelen is deze show verplaatst van 4 september 2020 naar 28 februari 2021. Reeds gekochte tickets blijven geldig. Lees hier meer over de Corona maatregelen die PAARD heeft genomen.
——————————
Er komt een absolute hiphoplegende naar PAARD; Grandmaster Flash. De pionier uit The Bronx is naar eigen zeggen de eerste die breaks aan elkaar mixte, en zonder dat geen hiphopbeats zoals wij ze kennen. Het is niet voor niets dat het nummer, ‘The Message’, dat hij met The Furious Five maakte door Rolling Stone Magazine werd uitgeroepen tot meest invloedrijke hiphoptrack óóit. Zonder GMF zou de hiphop er totaal anders uitzien. Zijn laatste show in 2018 was bij ons uitverkocht, en terecht want deze man weet precies hoe je een oldschool hiphop-feest moet bouwen. Old school style!

Gerelateerd nieuws