concert: Leafs in Metropool Enschede op VRIJDAG 03 SEPTEMBER 2021

  • Leafs
    Paradi50 - 30/03 - Paradiso
    © Maxime-Isis Vogels
  • Leafs
    Paradi50 - 30/03 - Paradiso
    © Maxime-Isis Vogels
VR.
03 SEP
LEAFS Saxion Zaal, 21:00 uur Metropool Enschede, Enschede
2021
Hoofdprogramma Leafs

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor vrijdag 04 september 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar vrijdag 03 september 2021.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Leafs in Metropool Enschede
Tickets Leafs:
vr 03 sep
Metropool Enschede, Enschede
€ 13,75

EXTRA INFORMATIE

Jahmil Dapaloe, beter bekend als Leafs, is de jongst getekende artiest van platenlabel Noah’s Ark ooit. De jonge superster vertolkte reeds rollen in goed bekeken series, heeft menig hit gemaakt en staat met zijn jonge leeftijd nog aan de voet van zijn carrière.
Vraag Leafs naar zijn motto en zijn antwoord is “altijd blijven flexen”. Die flexibiliteit vinden we terug in zijn muziek, waarin Leafs een ontwikkeld, energiek geluid laat horen. Hij maakte samen met goede vriend Jacin Trill het album BASED UNIVERSE vol energieke trap en hiphop met een vleugje latin. '10+4' behaalde 3 miljoen streams, 'Geheim' meer dan 2 miljoen.
In oktober kwam Leafs' nieuwe album Sensei uit, vol knallers als 'Tokio' en 'Location'. Deze avond komt Leafs voor het eerst naar Rotown, het dak gaat er gegarandeerd af. Turn up!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Metropool Enschede in Enschede? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Leafs in Metropool Enschede plaatsvindt.

Foto's van Leafs

Foto Leafs te Bevrijdingsfestival Utrecht 2019 Foto Leafs te WOO HAH! 2019 Foto Leafs te Bevrijdingsfestival Nijmegen 2019 Foto Leafs te Paradi50 - 30/03 - Paradiso Foto Leafs te Bevrijdingsfestival Utrecht 2019 Foto Leafs te Paaspop Schijndel 2018 - Vrijdag
 
Bekijk alle 20 foto's van Leafs

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws