concert: DeWolff in Maassilo op WOENSDAG 29 DECEMBER 2021

  • DeWolff
    DeWolff - 5/10 - Paard van Troje
    © Maaike van Grol
  • DeWolff
    Appelpop 2011 - dag 2 zaterdag
WO.
29 DEC
DEWOLFF 20:30 uur Maassilo, Rotterdam (door: Rotown )
2021
Hoofdprogramma DeWolff

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor vrijdag 08 januari 2021 in onze agenda, maar werd verplaatst naar woensdag 29 december 2021.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets DeWolff in Maassilo
Tickets DeWolff:
wo 29 dec
Maassilo, Rotterdam
€ 21,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Iets wat nooit te nimmer zal veranderen: DeWolff is het explosiefste en meest virtuoze rocktrio uit de lage landen. Wat ALTIJD wél blijft veranderen: de invalshoeken waarmee Robin Piso, de Beëlzebub van de Hammond-orgel, samen met de gebroeders Luka en Pablo van de Poel de oude vertrouwde klanken binnen sixties rock ‘n’ roll opnieuw blijven interpreteren.

Neem nu het nieuwste project Tascam Tapes : in plaats van een aantal weken in een luxe studio op te nemen, koos DeWolff ervoor om iedere partij op geleende tijd vast te leggen. Muziek werd geschreven en op band gezet in de tourbus, in de backstageruimtes of op het benzinestation tussen bestemmingen door. De band maakte uitsluitend gebruik van draagbare instrumenten en drumsamples van oude, obscure soul- en funkplaten. En dat alles opgenomen met de nu zeldzame Tascam viersporenrecorder. Kortom: we horen DeWolff zoals nooit tevoren!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Maassilo in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat DeWolff in Maassilo plaatsvindt.

Foto's van DeWolff

Foto DeWolff te Zwarte Cross Festival 2019 - Zondag Foto DeWolff te Werfpop 2016 Foto DeWolff te Lowlands 2018 - Zaterdag Foto DeWolff te DeWolff - 5/10 - Paard van Troje Foto DeWolff te Festival 't Zeeltje 2017 Foto DeWolff te Eurosonic Noorderslag 2011
 
Bekijk alle 284 foto's van DeWolff

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan