concert: DeWolff in Maassilo

  • DeWolff
    Appelpop 2011 - dag 2 zaterdag
  • DeWolff
    DeWolff - 5/10 - Paard van Troje
    © Maaike van Grol
VR.
08 JAN
DEWOLFF 19:30 uur Maassilo, Rotterdam (door: Rotown )
2021
Hoofdprogramma DeWolff
Concert uitverkocht
DeWolff in Maassilo is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.

EXTRA INFORMATIE

Iets wat nooit te nimmer zal veranderen: DeWolff is het explosiefste en meest virtuoze rocktrio uit de lage landen. Wat ALTIJD wél blijft veranderen: de invalshoeken waarmee Robin Piso, de Beëlzebub van de Hammond-orgel, samen met de gebroeders Luka en Pablo van de Poel de oude vertrouwde klanken binnen sixties rock ‘n’ roll opnieuw blijven interpreteren.

Neem nu het nieuwste project Tascam Tapes : in plaats van een aantal weken in een luxe studio op te nemen, koos DeWolff ervoor om iedere partij op geleende tijd vast te leggen. Muziek werd geschreven en op band gezet in de tourbus, in de backstageruimtes of op het benzinestation tussen bestemmingen door. De band maakte uitsluitend gebruik van draagbare instrumenten en drumsamples van oude, obscure soul- en funkplaten. En dat alles opgenomen met de nu zeldzame Tascam viersporenrecorder. Kortom: we horen DeWolff zoals nooit tevoren!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Maassilo in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat DeWolff in Maassilo plaatsvindt.

Foto's van DeWolff

Foto DeWolff te Bluesrock Festival Tegelen 2019 Foto DeWolff te DeWolff - 04/05 - Paradiso Foto DeWolff te Zwarte Cross Festival 2019 - Zondag Foto DeWolff te Zwarte Cross 2014 - Dag 2 Foto DeWolff te DeWolff - 4/2 - Nieuwe Nor Foto DeWolff te ParkCity Live 2015-zondag
 
Bekijk alle 270 foto's van DeWolff

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan