concert: DeWolff in Maassilo op VRIJDAG 08 JANUARI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • DeWolff
    Appelpop 2011 - dag 2 zaterdag
  • DeWolff
    DeWolff - 5/10 - Paard van Troje
    © Maaike van Grol


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (DeWolff in Maassilo) verplaatst naar zondag 10 april 2022.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
08 JAN
DEWOLFF 19:30 uur Maassilo, Rotterdam (door: Rotown )
2021
Hoofdprogramma DeWolff
Concert uitverkocht
DeWolff in Maassilo is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.

EXTRA INFORMATIE

Iets wat nooit te nimmer zal veranderen: DeWolff is het explosiefste en meest virtuoze rocktrio uit de lage landen. Wat ALTIJD wél blijft veranderen: de invalshoeken waarmee Robin Piso, de Beëlzebub van de Hammond-orgel, samen met de gebroeders Luka en Pablo van de Poel de oude vertrouwde klanken binnen sixties rock ‘n’ roll opnieuw blijven interpreteren.

Neem nu het nieuwste project Tascam Tapes : in plaats van een aantal weken in een luxe studio op te nemen, koos DeWolff ervoor om iedere partij op geleende tijd vast te leggen. Muziek werd geschreven en op band gezet in de tourbus, in de backstageruimtes of op het benzinestation tussen bestemmingen door. De band maakte uitsluitend gebruik van draagbare instrumenten en drumsamples van oude, obscure soul- en funkplaten. En dat alles opgenomen met de nu zeldzame Tascam viersporenrecorder. Kortom: we horen DeWolff zoals nooit tevoren!

Foto's van DeWolff

Foto DeWolff te DeWolff - 23/07 - Zuiderparktheater Foto DeWolff te Bospop 2016 Foto DeWolff te Zwarte Cross 2014 - Dag 2 Foto DeWolff te Helldorado 2018 Foto DeWolff te Kadepop 2016 Foto DeWolff te Zwarte Cross 2014 - Dag 2
 
Bekijk alle 362 foto's van DeWolff

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws