concert: Wouter Hamel in Markant Uden

  • Wouter Hamel
    Wouter Hamel - 9/4 - Paard van Troje
    © Erik Luyten
  • Wouter Hamel
    Wouter Hamel - 08/10 - Metropool
ZO.
20 SEP
WOUTER HAMEL 19:30 uur Markant Uden, Uden
2020
Hoofdprogramma Wouter Hamel
Toegang 20

EXTRA INFORMATIE

Meer dan een decennium nadat hij met zijn succesalbums Hamel en Nobody’s Tune zijn muzikale bakens plaatste in het toen onontgonnen gebied waar jazz en pop elkaar ontmoeten, keert hij met dit album terug naar die plek waar z'n muzikale hart ligt. De nostalgische sound van Boystown vormt een perfecte match met de warme, jazzy stem van Hamel.

Na een vliegende start in 2007 ging het Wouter Hamel na debuutsingle Breezy al snel voor de wind. De eerste twee platenwerden platina, meerdere buitenlanden werden veroverd en zelfs het Koningshuis werd fan!

Boystown is een band-project, zonder externe producers/arrangeurs. Hamel en zijn pianist Thierry Castel werkten in afzondering aan de tracks. Ze creëerden een muzikale wereld die zich uitstrekt van vroege Brian Wilson orkestraties tot melancholische Scorsese sferen. Boystown gaat over voornemens en verlangens en de romantische single Live It Up klinkt als de titeltrack van een filmklassieker.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Markant Uden in Uden? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Wouter Hamel in Markant Uden plaatsvindt.

Foto's van Wouter Hamel

Foto Wouter Hamel te Noorderslag 2008 Foto Wouter Hamel te MJAZZ 2014 - DAG 1 Foto Wouter Hamel te Amsterdam Sinfonietta - 19/1 - Nieuwe Luxor Theater Foto Wouter Hamel te Wouter Hamel - 9/4 - Paard van Troje Foto Wouter Hamel te Wouter Hamel - 17/4 - Effenaar Foto Wouter Hamel te Wouter Hamel - 30/09 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 80 foto's van Wouter Hamel

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws