concert: De Staat in Ahoy

  • De Staat
    Werfpop 2012
  • De Staat
    Iceland Airwaves 2011
    © Erik Luyten
ZA.
09 OKT
DE STAAT RTM Stage, 20:00 uur Ahoy, Rotterdam
2021
Hoofdprogramma De Staat

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor zaterdag 17 oktober 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zaterdag 09 oktober 2021.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets De Staat in Ahoy
Tickets De Staat:
za 09 okt
Ahoy, Rotterdam
€ 47,60

EXTRA INFORMATIE

Voor de Nijmeegse band wordt het tijd om de periode “Bubble Gum” af te sluiten en een opmaat te maken naar een volgend album. Na veel optredens in binnen-en buitenland waaronder als headliner van het Lowlands Festival, speelt De Staat een eigen show in Rotterdam.

Volgens frontman Torre Florim wordt deze show heel bijzonder. Hij legt uit: “Na onze eerste In The Round shows in Nijmegen, zijn we groot fan geworden van optreden in een cirkelopstelling. Het was een spannende show waar we ons vierde album ‘O’ op een speciale manier afsloten. En dat smaakte naar meer. Nu is het tijd om een strik te doen om een periode vol hoogtepunten rondom ‘Bubble Gum’, en willen we met In The Round II weer het onderste uit de kan halen.”

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Ahoy in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat De Staat in Ahoy plaatsvindt.

Foto's van De Staat

Foto De Staat te Appelpop 2019 Foto De Staat te Paaspop Schijndel 2017 - Zaterdag Foto De Staat te De Staat - 15/11 - Hedon Foto De Staat te De Staat - 17/11 - De Vasim Foto De Staat te Paaspop Schijndel 2009 Foto De Staat te Zwarte Cross Festival 2019 - Zondag
 
Bekijk alle 377 foto's van De Staat

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan