concert: De Staat in Ahoy op ZATERDAG 09 OKTOBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • De Staat
    Iceland Airwaves 2011
    © Erik Luyten
  • De Staat
    Werfpop 2012


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (De Staat in Ahoy) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZA.
09 OKT
DE STAAT RTM Stage, 20:00 uur Ahoy, Rotterdam
2021
Hoofdprogramma De Staat

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor zaterdag 17 oktober 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zaterdag 09 oktober 2021.

EXTRA INFORMATIE

Voor de Nijmeegse band wordt het tijd om de periode “Bubble Gum” af te sluiten en een opmaat te maken naar een volgend album. Na veel optredens in binnen-en buitenland waaronder als headliner van het Lowlands Festival, speelt De Staat een eigen show in Rotterdam.

Volgens frontman Torre Florim wordt deze show heel bijzonder. Hij legt uit: “Na onze eerste In The Round shows in Nijmegen, zijn we groot fan geworden van optreden in een cirkelopstelling. Het was een spannende show waar we ons vierde album ‘O’ op een speciale manier afsloten. En dat smaakte naar meer. Nu is het tijd om een strik te doen om een periode vol hoogtepunten rondom ‘Bubble Gum’, en willen we met In The Round II weer het onderste uit de kan halen.”

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Foto's van De Staat

Foto De Staat te De Staat - 23/1 - Tivoli Foto De Staat te De Staat - 30/1 - Aviodrome Foto De Staat te Nirwana Tuinfeest 2017 - Vrijdag Foto De Staat te De Staat - 17/11 - De Vasim Foto De Staat te De Staat - 17/11 - De Vasim Foto De Staat te Pinguins in Paradiso - 04/04 - Paradiso Amsterdam
 
Bekijk alle 381 foto's van De Staat

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan

Leden die hier naar toe willen