concert: Martijn Fischer zingt Hazes in Mainstage op ZONDAG 25 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Martijn Fischer
    Zwarte Cross Festival 2019 - Zaterdag
    © Anne-Marie Kok
  • Martijn Fischer
    Zwarte Cross Festival 2019 - Zaterdag
    © Serge Hasperhoven


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Martijn Fischer zingt Hazes in Mainstage) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
25 OKT
MARTIJN FISCHER ZINGT HAZES 20:00 uur Mainstage, 's-Hertogenbosch
2020
Hoofdprogramma Martijn Fischer

EXTRA INFORMATIE

Martijn Fischer brengt samen met zijn band op geheel eigen en unieke wijze, de hits van Hazes terug naar de theaters dit najaar.

Martijn, groot liefhebber van de theaterpubliek, - en bühne, neemt je mee op reis langs alle bekende nummers van de man die uitgroeide van zingende barkeeper tot een waar fenomeen. Een feest der herkenning, soms groots en uitbundig gebracht, dan weer klein en intiem maar altijd intens en meeslepend!

Martijn Fischer vertolkte al eerder André Hazes met zijn rol in de musical Hij gelooft in mij, waarvoor hij de John Kraaijkamp Musical Award in ontvangst mocht nemen, en in de film Bloed, zweet en tranen.

Foto's van Martijn Fischer

Foto Martijn Fischer te Zwarte Cross Festival 2019 - Zaterdag Foto Martijn Fischer te Martijn Fischer zingt Hazes - 11/09 - Dordrechts museum Foto Martijn Fischer te Zwarte Cross Festival 2019 - Zaterdag Foto Martijn Fischer te Martijn Fischer zingt Hazes - 11/09 - Dordrechts museum Foto Martijn Fischer te Westerpop  2019 Foto Martijn Fischer te Martijn Fischer zingt Hazes - 11/09 - Dordrechts museum
 
Bekijk alle 18 foto's van Martijn Fischer

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws