concert: DeWolff / Siena Root in Doornroosje

  • DeWolff
    DeWolff - 5/10 - Paard van Troje
    © Maaike van Grol
  • DeWolff
    Appelpop 2011 - dag 2 zaterdag
ZA.
23 JAN
DEWOLFF / SIENA ROOT Rode Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma DeWolff Siena Root

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor vrijdag 04 september 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zaterdag 23 januari 2021.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets DeWolff / Siena Root in Doornroosje
Tickets DeWolff / Siena Root:
za 23 jan
Doornroosje, Nijmegen
€ 21,00

EXTRA INFORMATIE

Iconen als Allman Brothers, Deep Purple zijn referenties voor hrt driekoppige rock ’n rollmonster DeWolff maar DeWolff is toch vooral DeWolff. Drie jonge gasten met een oude ziel die hun eigen gang gaan en vooral snoeihard weten te rocken en dit al meer dan 10 jaar. De band heeft inmiddels een vaste fanschare, in Nederland en ver daarbuiten. Op het nieuwe album ‘Tascam Tapes’ slaat de band een nieuwe weg in. Het album is opgenomgen op een 4-sporen Tascam cassetterecorder en is tijdens hun vorige tour opgenomen. Op dit album maken ze slechts gebruik van draagbare instrumenten en (drum)samples van oude soul- en funkplaten.

De support wordt verzorgt door de Deense psychedelische rockband Siena Root. Ze brengen rockmuziek zoals het in de jaren ’60 en ’70 ook gedaan werd, maar met een moderne, frisse twist. In thuisland Denemarken wordt de band op handen gedragen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat DeWolff / Siena Root in Doornroosje plaatsvindt.

Foto's van DeWolff, Siena Root

Foto DeWolff te Lowlands 2018 - Zaterdag Foto DeWolff te Lowlands 2018 - Zaterdag Foto DeWolff te Eurosonic Noorderslag 2020 - donderdag Foto DeWolff te Paaspop Schijndel 2018 - Vrijdag Foto DeWolff te Zwarte Cross 2012 Foto DeWolff te Rhythm & Blues Night 2019
 
Bekijk alle 270 foto's van DeWolff

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws