concert: DeWolff / Siena Root in Doornroosje

  • DeWolff
    Appelpop 2011 - dag 2 zaterdag
  • DeWolff
    DeWolff - 5/10 - Paard van Troje
    © Maaike van Grol
VR.
04 SEP
DEWOLFF / SIENA ROOT Paarse Zaal, 21:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2020
Hoofdprogramma DeWolff Siena Root
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets DeWolff / Siena Root in Doornroosje
Tickets DeWolff / Siena Root:
vr 04 sep
Doornroosje, Nijmegen
€ 21,00

Tickets op Ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

DeWolff is een driekoppige rock ’n rollmonster. De uit het Zuiden afkomstige heren vormen samen de energieke en vuurspuwende liefdesbaby van de grote rockbands uit de 70’s. Dit met een psychedelische en kosmische straling uit de toekomst.

Iconen als Allman Brothers, Deep Purple zijn referenties maar DeWolff is toch vooral DeWolff. Drie jonge gasten met een oude ziel die hun eigen gang gaan en vooral snoeihard weten te rocken en dit al meer dan 10 jaar. 10 Januari verschijnt het nieuwe album ‘Tascam Tapes’ waarmee de band een nieuwe weg inslaat. Het album is opgenomen op een 4-sporen Tascam cassetterecorder en is tijdens hun vorige tour opgenomen. Op dit album maken ze slechts gebruik van draagbare instrumenten en (drum)samples van oude soul- en funkplaten.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat DeWolff / Siena Root in Doornroosje plaatsvindt.

Foto's van DeWolff, Siena Root

Foto DeWolff te Lowlands 2011 - dag 2 Foto DeWolff te Appelpop 2014 Foto DeWolff te Lowlands 2018 - Zaterdag Foto DeWolff te Kadepop 2016 Foto DeWolff te Werfpop 2016 Foto DeWolff te Sziget 2019 - donderdag
 
Bekijk alle 270 foto's van DeWolff

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws