concert: Ilse DeLange in Doornroosje op ZONDAG 07 FEBRUARI 2021

  • Ilse DeLange
    Bevrijdingsfestival Wageningen 2011
    © Diewertje Linders
  • Ilse DeLange
    Oerrock 2012
ZO.
07 FEB
ILSE DELANGE Rode Zaal, 19:45 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma Ilse DeLange

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor zondag 20 september 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zondag 07 februari 2021.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Ilse DeLange in Doornroosje
Tickets Ilse DeLange:
zo 07 feb
Doornroosje, Nijmegen
€ 38,50

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

‘Gravel & Dust’ is de titel van het nieuwe album van Ilse DeLange. Met dit album zet Ilse een nieuwe stap vooruit. Het is een aanwakkering van een oud en vertrouwd vuur. Een terugkeer naar haar bron van roots, folk en americana.

De cirkel wordt rondgemaakt door samen te werken met de man die een hoofdrol speelt in de muziek op haar debuut ‘World Of Hurt’: T-Bone Burnett. Deze grootheid produceerde en speelde gitaar op het nieuwe album van Ilse.

Op ‘Gravel & Dust’ is elk akkoord en iedere zin dienstbaar aan de zuidelijk Amerikaanse sfeer van ingetogen melancholie. ‘Back to the ashes and the rust / Back to that ancient rolling storm of desire that once was us / Back to the gravel and the dust’. Het album verschijnt vrijdag 6 september.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Ilse DeLange in Doornroosje plaatsvindt.

Foto's van Ilse DeLange

Foto Ilse DeLange te Dauwpop 2012 Foto Ilse DeLange te Noorderslag 2007 Foto Ilse DeLange te Bevrijdingsfestival Wageningen 2011 Foto Ilse DeLange te Vrienden van Amstel Live! 2015 Foto Ilse DeLange te Bevrijdingsfestival Overijssel 2011 Foto Ilse DeLange te Pinkpop persconferentie
 
Bekijk alle 245 foto's van Ilse DeLange

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws