concert: Ilse DeLange in Doornroosje op ZONDAG 20 SEPTEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Ilse DeLange
    Dauwpop 2012
    © Tim van Veen
  • Ilse DeLange
    Oerrock 2012


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Ilse DeLange in Doornroosje) verplaatst naar zondag 07 februari 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
20 SEP
ILSE DELANGE Rode Zaal, 19:45 uur Doornroosje, Nijmegen
2020
Hoofdprogramma Ilse DeLange

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor zaterdag 28 maart 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zondag 20 september 2020.

EXTRA INFORMATIE

‘Gravel & Dust’ is de titel van het nieuwe album van Ilse DeLange. Met dit album zet Ilse een nieuwe stap vooruit. Een terugkeer naar haar bron van roots, folk en americana.
Het nieuwe album is meer dan een verzameling van tien liedjes, het is een echt álbum. Het is alsof T-Bone Burnett Ilse DeLange in een kamer heeft gezet. Op een kruk met een gitaar, en één spotje op haar heeft gericht, met in de schemer om haar heen, muzikanten die zó goed zijn dat ze geen behoefte hebben om dat steeds te bewijzen. Geen woord te veel, geen noot om de noot, nergens virtuositeit om de bravoure.

Op ‘Gravel & Dust’ is elk akkoord en iedere zin dienstbaar aan de zuidelijk Amerikaanse sfeer van ingetogen melancholie. ‘Back to the ashes and the rust / Back to that ancient rolling storm of desire that once was us / Back to the gravel and the dust’. Het album verschijnt vrijdag 6 september.

Foto's van Ilse DeLange

Foto Ilse DeLange te Bevrijdingsfestival Overijssel 2008 Foto Ilse DeLange te Bevrijdingsfestival Overijssel 2011 Foto Ilse DeLange te 100% NL Awards - 7/2 - The Box Foto Ilse DeLange te Indian Summer Festival 2007 Foto Ilse DeLange te Ilse Delange 20/09 Tivoli Vredenburg Foto Ilse DeLange te Ilse DeLange theatertour - 09/11 - Schouwburg Hengelo
 
Bekijk alle 302 foto's van Ilse DeLange

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws