concert: Dolly Dots - Sisters on Tour in Stadsgehoorzaal Leiden op DONDERDAG 13 JANUARI 2022

DO.
13 JAN
DOLLY DOTS - SISTERS ON TOUR 20:15 uur Stadsgehoorzaal Leiden, Leiden
2022
Hoofdprogramma Dolly Dots
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Dolly Dots - Sisters on Tour in Stadsgehoorzaal Leiden
Tickets Dolly Dots - Sisters on Tour:
do 13 jan
Stadsgehoorzaal Leiden, Leiden

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Er gaat geen dag voorbij in het leven van de Dolly Dots zonder dat iemand over hun muziek begint om vervolgens hún herinneringen te delen. Daarna komt altijd de vraag: ’wanneer gaan ze weer eens optreden?’. Na de succesvolle reunie in 2007 en 2008 met uitverkochte Ahoyconcerten en een tour door alle concerthallen overleed Ria in 2009 na een ziektebed. Daarmee was het klaar, vonden ze. Een voor allen, allen voor een. Maar in 2016 traden we toch weer eens kort op bij de Toppers in de Arena en dat bleek hartverwarmend leuk.

De Dolly Dots komen in seizoen 20/21 naar de Nederlandse theaters, ze zullen worden begeleid door de opwindende Sven Figee Band. Vele hits zullen voorbij komen maar deze keer willen ze ook het verhaal achter het succes vertellen. Hoe was het om een Dolly Dot te zijn? Wat gebeurde er achter de schermen en hoe gingen we er mee om?

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Stadsgehoorzaal Leiden in Leiden? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Dolly Dots - Sisters on Tour in Stadsgehoorzaal Leiden plaatsvindt.

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws