Symphonica in Rossa keert terug, Dolly Dots hoofdact in de Ziggo Dome

Dolly Dots news_groot
Symphonica in Rossa keert terug, Dolly Dots hoofdact in de Ziggo Dome
Door melissavkoldam op 07 oktober 2021 - 12:29 Symphonica in Rosso keert op 14 december 2022 terug naar de Ziggo Dome met als hoofdartiest de Dolly Dots! Het concert, onder begeleiding van The European Pop Orchestra onder leiding van Guido Dieteren, vormt de grote finale van de huidige reünietour.

“Symphonica in Rosso is het allermooiste podium om met elkaar afscheid te nemen van onze fans”, aldus de dames zelf.
Momenteel trekken de Dolly Dots langs de Nederlandse theaters met hun succesvolle 'Sisters on Tour' reünietournee, in het kader waarvan deze week ook de nieuwe single ‘Are You With Me’ verscheen.

Kaartjes voor het evenement op 14 december gaan op 9 oktober om 10:00 in de verkoop. Voor een ticket ben je tussen de €49 en €89 kwijt.

Tickets voor Symphonica in Rosso met de Dolly Dots koop je hier!

De Dolly Dots bestaat uit Angela Groothuizen, Angela Kramers, Esther Oosterbeek, Patty Zomer en Anita Heilker. De groep scoorden vele hits binnen en buiten Europa, zoals hun debuutsingle (Tell it all about) Boys, Hela-di-ladi-lo, P.S., Do wah diddy diddy en She's a liar. In Japan behaalde de groep platina met het nummer Radio. Hun grootste hit in Nederland was Love Me Just A Little Bit More, die nummer 1 in the hitparade haalde. Momenteel touren de Dolly Dots door Nederland met hun theatertour. Check hier de Dolly Dots speellijst. Op 14 december 2022 sluiten ze hun tournee af met het Symphonica in Rosso concert in de Ziggo Dome.

Seintje krijgen als de kaarten in de verkoop gaan?
Schrijf je hier in voor een reminder.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Ancienne Belgique news

XAVIER RUDD VOEGT EXTRA SHOW TOE AAN ''WE DESERVE TO...Xavier Rudd gaat eind 2022 met zijn ''We Deserve To Dream'' tour door Europa,...

Spot (Oosterpoort) news

GLEN HANSARD MEI 2022 VOOR ZES CONCERTEN NAAR... Glen Hansard is een van de bekendste troubadours uit Ierland. Hij is een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.