concert: Waltzburg in Openluchttheater De Goffert

  • Waltzburg
    Kensington - 07/12 - Ziggo Dome
    © Parcifal Werkman
  • Waltzburg
    Kensington - 07/12 - Ziggo Dome
    © Parcifal Werkman
ZA.
22 AUG
WALTZBURG 21:00 uur Openluchttheater De Goffert, Nijmegen (door: Doornroosje )
2020
Hoofdprogramma Waltzburg
Toegang 15,50

EXTRA INFORMATIE

De vijfkoppige band uit Nijmegen begon ooit als vriendengroep die graag samen in een repetitiehok muziek speelde. Maar ze zijn al snel opgepikt door 3FM, waar ze o.a. omgedoopt zijn tot 3FM talent en waar hun pop singles ‘Gotor’ en ‘Cleo’ regelmatig te beluisteren zijn. Inmiddels hebben ze al op Sziget, Noorderslag en Valkhof gestaan met als kers op de taart het voorprogramma verzorgen van Kensington in de Ziggo Dome. Het langverwachte debuutalbum Cut the Wire kwam afgelopen jaar uit en weet wederom de stijgende lijn waarin de band zich bevindt door te zetten.

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert is op zaterdag 11 juli 2020 13:00 van start gegaan.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Openluchttheater De Goffert in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Waltzburg in Openluchttheater De Goffert plaatsvindt.

Foto's van Waltzburg

Foto Waltzburg te Kensington - 07/12 - Ziggo Dome Foto Waltzburg te 3voor12 Song van het Jaar 2018 Foto Waltzburg te 3voor12 Song van het Jaar 2018 Foto Waltzburg te Kensington - 07/12 - Ziggo Dome Foto Waltzburg te Kensington - 07/12 - Ziggo Dome Foto Waltzburg te 3voor12 Song van het Jaar 2018
 
Bekijk alle 7 foto's van Waltzburg

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws