concert: The White Buffalo in 013 op ZATERDAG 01 MEI 2021

ZA.
01 MEI
THE WHITE BUFFALO Main, 19:00 uur 013, Tilburg
2021
Hoofdprogramma The White Buffalo

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor woensdag 09 december 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zaterdag 01 mei 2021.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets The White Buffalo in 013
Tickets The White Buffalo:
za 01 mei
013, Tilburg
€ 27,90

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Gewapend met zijn diepe stem en akoestische gitaar maakt singer-songwriter Jake Smith, oftewel The White Buffalo, americana met een vleugje folk en blues. Al meer dan tien jaar bouwt Smith aan zijn carrière waarbij hij zowel de oude als de moderne folkblues fans aan zich wist te binden. Gig na gig bouwde hij een cult-aanhang zonder de steun van een groot label, waardoor de internationale zichtbaarheid van zijn band werd versterkt met meer dan een dozijn tv-waardige nummers - waaronder de door Emmy genomineerde "Come Join the Murder" - die werden gebruikt voor de Sons of Anarchy en Californication. Het laatste album ‘Darkest Darks, Lightest Lights’ brengt deze Highwayman, bijgestaand door een bassist en een drummer, vanavond voor het eerst naar onze Main Stage.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de 013 in Tilburg? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat The White Buffalo in 013 plaatsvindt.

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws