concert: M Huncho in Melkweg

ZA.
05 DEC
M HUNCHO OZ, 20:00 uur Melkweg, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma M Huncho

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor zaterdag 22 augustus 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zaterdag 05 december 2020.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets M Huncho in Melkweg
Tickets M Huncho:
za 05 dec
Melkweg, Amsterdam
€ 20,70

Tickets op Ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

M Huncho is back! Na een uitverkochte show in de Melkeg OZ afgelopen september is het nu tijd voor de anonieme rapper om de Max over te nemen! M Huncho werd in een klap bekend nadat hij verscheen in de online show ‘Mad About Bars’, waarin elke week een Britse rapper wordt uitgenodigd om te komen freestylen. Huncho's freestyle werd door de Mad About Bars fans direct uitgeroepen tot de beste van de show. Niet alleen zijn verschijning is opvallend - hij is namelijk alleen maar te zien met een masker op - maar ook zijn kenmerkende autotune sound die niet gebruikelijk is in de huidige UK hiphop scene, zelfbenoemd als trapwave.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Melkweg in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat M Huncho in Melkweg plaatsvindt.