concert: M Huncho in Melkweg (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (M Huncho in Melkweg) verplaatst naar zaterdag 05 december 2020.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
22 AUG
M HUNCHO OZ, 19:00 uur Melkweg, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma M Huncho

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor vrijdag 10 april 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zaterdag 22 augustus 2020.

EXTRA INFORMATIE

M Huncho is back! Na een uitverkochte show in de Melkeg OZ afgelopen september is het nu tijd voor de anonieme rapper om de Max over te nemen! M Huncho werd in een klap bekend nadat hij verscheen in de online show ‘Mad About Bars’, waarin elke week een Britse rapper wordt uitgenodigd om te komen freestylen. Huncho's freestyle werd door de Mad About Bars fans direct uitgeroepen tot de beste van de show. Niet alleen zijn verschijning is opvallend - hij is namelijk alleen maar te zien met een masker op - maar ook zijn kenmerkende autotune sound die niet gebruikelijk is in de huidige UK hiphop scene, zelfbenoemd als trapwave.

Gerelateerde concerten