concert: Inhumate + Teethgrinder + Distaste in Baroeg op DONDERDAG 25 FEBRUARI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Teethgrinder
    Graveland Deathfest 2015
    © Wendy Jacobse
  • Teethgrinder
    Graveland Deathfest 2015
    © Wendy Jacobse


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Inhumate + Teethgrinder + Distaste in Baroeg) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

DO.
25 FEB
INHUMATE + TEETHGRINDER + DISTASTE 19:00 uur Baroeg, Rotterdam
2021
Hoofdprogramma Distaste Inhumate Teethgrinder
Toegang Vvk € 14,00. Entree € 15,00.

EXTRA INFORMATIE

Voor de diehard grindcore fans mag de naam Inhumate niet onbekend in de oren klinken. Dit Franse gezelschap is sinds 1990 actief en hebben een hele zwik releases op hun naam staan. Zoals elk zichzelf respecterend orkest bestaat een groot deel uit split releases. Maar ook qua full-length albums hebben de heren een mooie discografie opgebouwd. Daar wordt nog één album aan toegevoegd. En dat is hun laatste. Of Inhumate er daarna een punt achter zet is niet geheel duidelijk. Ze komen het nieuwe album wel gewoon promoten en gaan onder de noemer “Unleash the Fury” op tournee. Misschien dus wel de laatste keer dat je deze veteranen aan het werk kunt zien.

Foto's van Teethgrinder

Foto Teethgrinder te Graveland Deathfest 2015 Foto Teethgrinder te Krachtstroom Festival 2015 Foto Teethgrinder te Graveland Deathfest 2015 Foto Teethgrinder te Krachtstroom Festival 2015 Foto Teethgrinder te Graveland Deathfest 2015 Foto Teethgrinder te Krachtstroom Festival 2015
 
Bekijk alle 8 foto's van Teethgrinder

Gerelateerd nieuws