concert: Fatima Yamaha in Paradiso

  • Fatima Yamaha
    Rock Werchter 2017 Zondag
    © Anne-Marie Kok
  • Fatima Yamaha
    Amsterdam Dance Event 2017 - Woensdag
    © Linde Dorenbos
DO.
08 APR
FATIMA YAMAHA Grote Zaal, 20:30 uur Paradiso, Amsterdam
2021
Hoofdprogramma Fatima Yamaha
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Fatima Yamaha in Paradiso
Tickets Fatima Yamaha:
do 08 apr
Paradiso, Amsterdam
€ 27,00

EXTRA INFORMATIE

Dj en producer Fatima Yamaha is sinds de release van de single What’s A Girl To Do in 2004 gehuld in mysterie. De bijzondere, melancholische dancetrack groeide door de jaren heen en in de platentas van dj’s als Hudson Mohawke, Dixon en Bicep uit tot een tijdloze dansvloerklassieker in underground clubs in Nederland, Engeland en Schotland. Wie Fatima Yamaha was? Volgens de overlevering een jonge vrouw uit Turkije, afkomstig uit een gezin met een Japanse vader en een Turkse moeder. Inmiddels weten we beter: Fatima Yamaha is één van de alter ego’s van de Amsterdamse producer Bas Bron, in Nederland voornamelijk bekend als lid van De Jeugd van Tegenwoordig en de beats die hij maakt voor artiesten als Donnie. De muziek van Bas Bron herken je uit duizenden door de eigenzinnige mix vintage synthesizers, funky baslijnen en harde beats.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Paradiso in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Fatima Yamaha in Paradiso plaatsvindt.

Foto's van Fatima Yamaha

Foto Fatima Yamaha te Rock Werchter 2017 Zondag Foto Fatima Yamaha te Rock Werchter 2017 Zondag Foto Fatima Yamaha te Rock Werchter 2017 Zondag Foto Fatima Yamaha te Amsterdam Dance Event 2017 - Woensdag Foto Fatima Yamaha te Amsterdam Dance Event 2017 - Woensdag Foto Fatima Yamaha te Rock Werchter 2017 Zondag
 
Bekijk alle 9 foto's van Fatima Yamaha

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws