concert: Jett Rebel in Paradiso

  • Jett Rebel
    Pinkpop Persconferentie 2014
    © Erik Knevelbaard
  • Jett Rebel
    Festival deBeschaving 2014
    © Tim van Veen
MA.
06 JUL
JETT REBEL Grote Zaal, 19:00 uur Paradiso, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Jett Rebel

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op maandag 06 juli 2020.
Dat is 35 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Jett Rebel in Paradiso
DEZE Jett Rebel TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
ma 06 jul
Paradiso, Amsterdam
€ 28,00

EXTRA INFORMATIE

Jett Rebel is sinds zijn in 2014 verschenen debuutalbum 'Venus & Mars' niet meer weg te denken uit het Nederlandse muzieklandschap. De opvallende zanger en multi-instrumentalist kon de afgelopen jaren Pinkpop, Lowlands, North Sea Jazz, een uitverkochte AFAS Live en een show in Ahoy op zijn CV bijschrijven. Zijn carrière leverde een Edison, Zilveren Notekraker en meerdere 3FM Awards op.
Vanaf juli trekt Jett Rebel in zijn eentje door het land onder het motto: ‘Have guitar, will travel’. Naar eigen zeggen omdat het bloed kruipt waar het niet gaan kan, omdat optreden en mensen vermaken een tweede natuur is en natuurlijk omdat het na drie maanden weer mag. Wegens omstandigheden anders dan anders, maar wel persoonlijker dan ooit. Eind 2019 tourde de artiest met zijn band nog langs de kleinere Nederlandse clubs, maar nu beloven zijn soloconcerten in de grote zaal van Paradiso voor maximaal 100 personen nog net iets intiemer te worden.

Foto's van Jett Rebel

Foto Jett Rebel te Dauwpop 2016 Foto Jett Rebel te Jett Rebel - 13/04 - TivoliVredenburg Foto Jett Rebel te Metropool Open Air met Jett Rebel - 08/07 - Openluchttheater Hertme Foto Jett Rebel te Damaris 2014 Foto Jett Rebel te Festival deBeschaving 2014 Foto Jett Rebel te Zwarte Cross 2018 - Vrijdag
 
Bekijk alle 393 foto's van Jett Rebel

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws