concert: Opera Alaska in Paradiso

Podiuminfo foto's van Opera Alaska in Paradiso

DI.
07 JUL
OPERA ALASKA Grote Zaal, 22:00 uur Paradiso, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Opera Alaska

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op dinsdag 07 juli 2020.
Dat is 37 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Opera Alaska in Paradiso
DEZE Opera Alaska TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
di 07 jul
Paradiso, Amsterdam
€ 17,00

EXTRA INFORMATIE

Op dinsdag 7 juli geeft Opera Alaska een concert in Paradiso voor maximaal 100 personen. Door de gelimiteerde capaciteit en inachtneming van de verplichte 1,5 meter afstand tussen bezoekers voldoet dit concert aan de veiligheidsvoorschriften van het RIVM. Meer informatie over de coronamaatregelen in Paradiso vind je hier. Lees deze voor bezoek door.
Opera Alaska is het nieuwe project van Moss-frontman Marien Dorleijn en gitarist Marzio Scholten. Deze bundeling van krachten resulteert in sterke indiepopnummers met dromerige melodieën en zo nu en dan dansbare grooves. De twee muzikanten liepen elkaar in 2017 toevallig tegen het lijf in de Ikea, ontdekten een gezamenlijke liefde voor songwriting en gear en de rest is al bijna geschiedenis.

Foto's van Opera Alaska

Foto Opera Alaska te Opera Alaska - 07/07 - Paradiso Foto Opera Alaska te Opera Alaska - 07/07 - Paradiso Foto Opera Alaska te Opera Alaska - 07/07 - Paradiso Foto Opera Alaska te Opera Alaska - 07/07 - Paradiso Foto Opera Alaska te Opera Alaska - 07/07 - Paradiso Foto Opera Alaska te Opera Alaska - 07/07 - Paradiso
 
Bekijk alle 15 foto's van Opera Alaska

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest