concert: Tim Knol in Roepaen

  • Tim Knol
    Parkpop 2011
    © Maaike van Grol
  • Tim Knol
    Werfpop 2011
ZA.
29 AUG
TIM KNOL 20:00 uur Roepaen, Ottersum
2020
Hoofdprogramma Tim Knol

EXTRA INFORMATIE

In de zeven jaar na zijn doorbraak heeft Tim Knol de wind vaak van voren gekregen. Vroeg in zijn loopbaan werden veel jongensdromen werkelijkheid: spelen op grote podia, ontmoetingen met grote helden en het kunnen leven van zijn muziek. Zelfs in dat prille stadium zette Knol een vraagteken achter dat hele rock ’n’ roll-gebeuren: Not real love, only one night stands. Is that what you call Rock ’n’ Roll? Uiteindelijk gooide Tim het roer om en bracht hij ‘Cut The Wire’ uit; een liedjesplaat pur sang waarbij de spontaniteit van zijn garage/powerpop-groep The Miseries doorsijpelt.

Per concert verkopen worden er een beperkt aantal kaartjes (2-persoonstickets en een paar 1-persoonstickets) verkocht, zodat iedereen op een veilige afstand van de show kan genieten.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Roepaen in Ottersum? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Tim Knol in Roepaen plaatsvindt.

Foto's van Tim Knol

Foto Tim Knol te Eurosonic Noorderslag 2011 Foto Tim Knol te Metropolis 2010 Foto Tim Knol te Appelpop 2011 - dag 1 vrijdag Foto Tim Knol te Tim Knol - 17/03 - TivoliVredenburg Foto Tim Knol te Werfpop 2011 Foto Tim Knol te Tim Knol - 23/03 - Paradiso Noord
 
Bekijk alle 80 foto's van Tim Knol

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws