concert: Ben Harper in Paradiso op ZONDAG 11 JULI 2021

  • Ben Harper
    Ben Harper & Charlie Musselwhite
    © Melanie Lemahieu
  • Ben Harper
    Ben Harper & Charlie Musselwhite
    © Melanie Lemahieu
ZO.
11 JUL
BEN HARPER Grote Zaal, 20:30 uur Paradiso, Amsterdam
2021
Hoofdprogramma Ben Harper
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Ben Harper in Paradiso
Tickets Ben Harper:
zo 11 jul
Paradiso, Amsterdam
€ 45,50

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De charmante singer-songwriter Ben Harper heeft al talloze, succesvolle platen op zijn naam staan, waaronder meerdere met de band The Innocent Criminals. Harper is inmiddels een gevestigde naam in de singer-songwriter muziekwereld, vanwege zijn talent voor krachtige nummers schrijven, waarin hij de diepgang durft op te zoeken. Met zijn muziek wil de Amerikaan een boodschap overbrengen en schuwt politieke en spirituele onderwerpen dan ook niet. Gecombineerd met zijn inhoudelijke teksten, weet Ben Harper folk, soul, funk en rock ’n roll op zijn eigen, unieke manier te verzoenen tot sprekende nummers waar zijn stem naadloos bij aansluit.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Paradiso in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Ben Harper in Paradiso plaatsvindt.

Foto's van Ben Harper

Foto Ben Harper te Ben Harper & Charlie Musselwhite Foto Ben Harper te Ben Harper & Charlie Musselwhite Foto Ben Harper te Ben Harper & Charlie Musselwhite Foto Ben Harper te Ben Harper & Charlie Musselwhite Foto Ben Harper te Ben Harper & Charlie Musselwhite Foto Ben Harper te Ben Harper & Charlie Musselwhite
 
Bekijk alle 11 foto's van Ben Harper

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws