concert: Ronnie James Dio - The Memorial Concert in Mezz op DONDERDAG 16 DECEMBER 2021

DO.
16 DEC
RONNIE JAMES DIO - THE MEMORIAL CONCERT Jupiler Zaal, 20:30 uur Mezz, Breda
2021

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor zondag 10 mei 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar donderdag 16 december 2021.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Ronnie James Dio - The Memorial Concert in Mezz
Tickets Ronnie James Dio - The Memorial Concert:
do 16 dec
Mezz, Breda

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Het is alweer bijna tien jaar geleden dat rocklegende Ronnie James Dio ons is ontvallen. Daarom slaat de absolute top van de Nederlandse hardrock en metal de handen ineen om deze kleine man met de grootse stem een passend eerbetoon te geven. Natuurlijk worden alle fases van zijn knallende carrière belicht. Reken dus op veel klassiekers van o.a. Rainbow, Black Sabbath en de band Dio. Maar dat niet alleen: er zullen een aantal verrassende keuzes worden gemaakt uit het omvangrijke repertoire waaraan Ronnie James Dio zijn geweldige stem heeft geleend.

De sterbezetting tijdens deze speciale avond bestaat uit vocalist John JayCee Cuijpers (Ayreon, Praying Mantis), gitarist Ruud Jolie, toetsenist Martijn Spierenburg (beide bekend van Within Temptation), de van oorsprong hardrock gitarist Menno Gootjes (Focus), bassist Rob van der Loo (Epica) en drummer Stef Broks (Textures)!

Long Live Rock ‘n’ Roll… Long Live Ronnie James Dio!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Mezz in Breda? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Ronnie James Dio - The Memorial Concert in Mezz plaatsvindt.

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws