concert: Ronnie James Dio - The Memorial Concert in Willem Twee poppodium op ZONDAG 19 DECEMBER 2021

ZO.
19 DEC
RONNIE JAMES DIO - THE MEMORIAL CONCERT Grote zaal, 15:30 uur Willem Twee poppodium, 's-Hertogenbosch
2021
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Ronnie James Dio - The Memorial Concert in Willem Twee poppodium
Tickets Ronnie James Dio - The Memorial Concert:
zo 19 dec
Willem Twee poppodium, 's-Hertogenbosch
€ 22,00

EXTRA INFORMATIE

De top van de Nederlandse hardrock en metal slaat de handen ineen om Ronnie James Dio een passend eerbetoon te geven. Op 16 mei 2020 was het namelijk alweer tien jaar geleden, dat de kleine man met de grootse stem ons is ontvallen. Alle fases van zijn carrière worden belicht. Reken dus op veel klassiekers van o.a. Rainbow, Black Sabbath en de band Dio, maar er zullen ook verrassende keuzes worden gemaakt uit het omvangrijke repertoire waaraan Ronnie James Dio zijn stem heeft geleend.

De sterbezetting tijdens deze speciale avond bestaat uit vocalist John JayCee Cuijpers (Ayreon, Praying Mantis), gitarist Ruud Jolie en toetsenist Martijn Spierenburg (beiden van Within Temptation), de van oorsprong hardrock gitarist Menno Gootjes (Focus), bassist Rob van der Loo (Epica) en drummer Stef Broks (Textures).

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Willem Twee poppodium in 's-Hertogenbosch? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Ronnie James Dio - The Memorial Concert in Willem Twee poppodium plaatsvindt.

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws