concert: Uada + Grift + Solbrud + Velnias in Baroeg op ZONDAG 28 MAART 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Grift
    Incubate 2013 vrijdag
    © Mark Kleijnen
  • Grift
    Footprints in the Void - 06/06 - dB's
    © Wendy Jacobse


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Uada + Grift + Solbrud + Velnias in Baroeg) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
28 MRT
UADA + GRIFT + SOLBRUD + VELNIAS 15:00 uur Baroeg, Rotterdam
2021
Hoofdprogramma Uada
Voorprogramma Grift
Solbrud
Velnias

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor vrijdag 01 mei 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zondag 28 maart 2021.

EXTRA INFORMATIE

Je hebt van die steden waarbij je je afvraagt wat er in het water zit. Een goed voorbeeld is het Amerikaanse Portland. Wat een waanzinnig aantal goede bands heeft dien stad voortgebracht. En als het dan om black metal gaat is Uada het voornaamste exponent. De combinatie van de klassieke ijzige Noorse sound met epische, sfeervolle melodieën die dit viertal voortbrengt is van ongekende klasse. Alleen dat al is en goede reden om deze show niet te missen.

Foto's van Grift, Solbrud, Velnias

Foto Grift te Incubate 2013 vrijdag Foto Grift te Footprints in the Void - 06/06 - dB's Foto Grift te Footprints in the Void - 06/06 - dB's Foto Grift te Footprints in the Void - 06/06 - dB's Foto Grift te Incubate 2013 vrijdag Foto Grift te Footprints in the Void - 06/06 - dB's
 
Bekijk alle 6 foto's van Grift

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals