concert: Isha in Ancienne Belgique (AB)

ZA.
05 SEP
ISHA Ballroom, 20:00 uur Ancienne Belgique (AB), Brussel
2020
Hoofdprogramma Isha

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor zaterdag 14 maart 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zaterdag 05 september 2020.

Tickets op Ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Na twee ijzersterke soloalbums is ISHA klaar om het derde deel van zijn trilogie op te voeren. ‘La vie augmente (Vol.3)’ klinkt rauwer en scherper dan zijn voorgangers. Omringd door een groeiende hiphopscène in Brussel, bewijst de rapper, die tien jaar geleden al rimes schreef in de Brusselse underground scene, dat hij een van de betere tekstschrijvers is. Hij deelt zijn levenservaringen zonder scrupules en neemt je mee in zijn eigen wereld. Bovendien wordt ISHA beschouwd als een van de aanvoerders van de rauwe sound die Brussel kenmerkt.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Ancienne Belgique (AB) in Brussel? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Isha in Ancienne Belgique (AB) plaatsvindt.