concert: Isha in Ancienne Belgique (AB) op ZATERDAG 14 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Isha in Ancienne Belgique (AB)) verplaatst naar zaterdag 05 september 2020.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
14 MRT
ISHA Ballroom, 20:00 uur Ancienne Belgique (AB), Brussel
2020
Hoofdprogramma Isha

EXTRA INFORMATIE

Na twee ijzersterke soloalbums is ISHA klaar om het derde deel van zijn trilogie op te voeren. ‘La vie augmente (Vol.3)’ klinkt rauwer en scherper dan zijn voorgangers. Omringd door een groeiende hiphopscène in Brussel, bewijst de rapper, die tien jaar geleden al rimes schreef in de Brusselse underground scene, dat hij een van de betere tekstschrijvers is. Hij deelt zijn levenservaringen zonder scrupules en neemt je mee in zijn eigen wereld. Bovendien wordt ISHA beschouwd als een van de aanvoerders van de rauwe sound die Brussel kenmerkt.

Gerelateerde concerten