concert: David Benjamin in TivoliVredenburg

  • David Benjamin
    De Beste Singer Songwriter - 28/9 - Paradiso
    © Marcel Poelstra
ZA.
19 SEP
DAVID BENJAMIN Club Nine, 20:00 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2020
Hoofdprogramma David Benjamin

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor vrijdag 17 april 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zaterdag 19 september 2020.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets David Benjamin in TivoliVredenburg
Tickets David Benjamin:
za 19 sep
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 11,55

Tickets op Ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De Nederlandse singer-songwriter David Benjamin is gezegend met een aangenaam stemgeluid ergens in het spectrum van Jack Johnson, Jason Mraz en John Mayer. Zijn akoestisch getinte pop heeft een hoog feelgoodgehalte dat ook internationaal aanslaat – zo werden Benjamins eerste singles Friends en Can’t Get My Head Around Loving You miljoenen keren gestreamd, en zijn nummer Crazy werd eind 2017 zelfs een grote radiohit in de versie van de Belgische dj/producer Lost Frequencies. Na een aantal ep’s komt er in 2020 een heel album aan – singles All That You Are en Big Bang (Only Love) staan al online, allebei integere popliedjes die het hart ontspannen en vervolgens niet meer uit je hoofd gaan.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de TivoliVredenburg in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat David Benjamin in TivoliVredenburg plaatsvindt.

Foto's van David Benjamin

Foto David Benjamin te De Beste Singer Songwriter - 28/9 - Paradiso Foto David Benjamin te De Beste Singer Songwriter - 28/9 - Paradiso Foto David Benjamin te De Beste Singer Songwriter - 28/9 - Paradiso Foto David Benjamin te De Beste Singer Songwriter - 28/9 - Paradiso
 
Bekijk alle 4 foto's van David Benjamin

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws