concert: David Benjamin in TivoliVredenburg op VRIJDAG 17 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • David Benjamin
    De Beste Singer Songwriter - 28/9 - Paradiso
    © Marcel Poelstra


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (David Benjamin in TivoliVredenburg) verplaatst naar zaterdag 19 september 2020.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
17 APR
DAVID BENJAMIN Club Nine, 20:00 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2020
Hoofdprogramma David Benjamin
Toegang € 11,55

EXTRA INFORMATIE

De Nederlandse singer-songwriter David Benjamin is gezegend met een aangenaam stemgeluid ergens in het spectrum van Jack Johnson, Jason Mraz en John Mayer. Zijn akoestisch getinte pop heeft een hoog feelgoodgehalte dat ook internationaal aanslaat – zo werden Benjamins eerste singles Friends en Can’t Get My Head Around Loving You miljoenen keren gestreamd, en zijn nummer Crazy werd eind 2017 zelfs een grote radiohit in de versie van de Belgische dj/producer Lost Frequencies. Na een aantal ep’s komt er in 2020 een heel album aan – singles All That You Are en Big Bang (Only Love) staan al online, allebei integere popliedjes die het hart ontspannen en vervolgens niet meer uit je hoofd gaan.

Foto's van David Benjamin

Foto David Benjamin te De Beste Singer Songwriter - 28/9 - Paradiso Foto David Benjamin te De Beste Singer Songwriter - 28/9 - Paradiso Foto David Benjamin te De Beste Singer Songwriter - 28/9 - Paradiso Foto David Benjamin te De Beste Singer Songwriter - 28/9 - Paradiso
 
Bekijk alle 4 foto's van David Benjamin

Gerelateerd nieuws