concert: Kate Nash in Paradiso Noord (Tolhuistuin) op ZATERDAG 15 MEI 2021

  • Kate Nash
    Pinkpop 2010
    © Joost Doensen
  • Kate Nash
    Bevrijdingsfestival Groningen 2011
ZA.
15 MEI
KATE NASH Concertzaal, 20:30 uur Paradiso Noord (Tolhuistuin), Amsterdam (door: Paradiso )
2021
Hoofdprogramma Kate Nash
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Kate Nash in Paradiso Noord (Tolhuistuin)
Tickets Kate Nash:
za 15 mei
Paradiso Noord (Tolhuistuin), Amsterdam
€ 23,00

EXTRA INFORMATIE

In 2007 bestormde de toen twintigjarige Kate Nash de Nederlandse hitlijsten met de single ‘Foundations’. Het bijbehorende album ‘Made of Bricks’ scoorde dankzij de geniale, gekke popliedjes met brutale teksten goed in heel Europa en Amerika. Op haar opvolgers ‘My Best Friend is You’ en ‘Girl Talk’ brak de zangeres uit Londen met haar eerdere werk; zowel haar zang als haar muziek kregen een hoekiger en scherper geluid, met duidelijke invloeden van neo-soul en indierock. In 2018 greep ze met het uitbrengen van haar meest recente plaat terug op de popsound van haar doorbreektijd, maar dan met opvallend meer synths. Zo blijkt dat Kate Nash zo’n artiest is die zichzelf opnieuw uit kan blijven vinden, zonder haar roots uit het oog te verliezen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Paradiso Noord (Tolhuistuin) in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Kate Nash in Paradiso Noord (Tolhuistuin) plaatsvindt.

Foto's van Kate Nash

Foto Kate Nash te deBeschaving 2008 Foto Kate Nash te Kate Nash - 21/8 - Melkweg Foto Kate Nash te Kate Nash - 21/8 - Melkweg Foto Kate Nash te Kate Nash - 21/8 - Melkweg Foto Kate Nash te Kate Nash - 25/9 - Melkweg Foto Kate Nash te deBeschaving 2008
 
Bekijk alle 95 foto's van Kate Nash

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws