concert: Bokoedro / Futurejazz Band in Stroomhuis

VR.
09 OKT
BOKOEDRO / FUTUREJAZZ BAND 20:30 uur Stroomhuis, Eindhoven
2020
Hoofdprogramma Bokoedro Futurejazz Band

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor vrijdag 12 juni 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar vrijdag 09 oktober 2020.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Bokoedro / Futurejazz Band in Stroomhuis
Tickets Bokoedro / Futurejazz Band:
vr 09 okt
Stroomhuis, Eindhoven
€ 9,50

EXTRA INFORMATIE

Wie is op z’n 17e al een cultheld? Bokoedro!

Dit is de verplaatste show van zondag 13 maart. Kaarten voor de originele datum blijven geldig. Ben je verhinderd op de nieuwe datum? Kijk dan op de website voor meer info.

Een 17-jarige Schiedammer van Ghanese komaf en freshman aan de Herman Brood Academie, met een bijzondere passie voor Duiven en de Toekomst. Oktober 2017 dropte hij zijn eerste wapenfeit “Dure Ta$$” en daarna heeft hij op eigen kracht al flinke stappen weten te maken. Bokoedro is een bijzondere tiener, een tiener met een verhaal, een jonge visionair die liever in de toekomst leeft dan in het heden, een jongen die verslaafd is geboren, maar bezit over superkrachten!

Deze avond in het Stroomhuis presenteren we samen met Boolin'. Een groepje gasten die hiphop events organiseren in Eindhoven. Dus ook wij werken graag met ze samen. Boolin' = Live acts, opkomend talent, en de beste dj's uit het circuit.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Stroomhuis in Eindhoven? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Bokoedro / Futurejazz Band in Stroomhuis plaatsvindt.