concert: Bokoedro / Futurejazz Band in Stroomhuis op VRIJDAG 12 JUNI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Bokoedro / Futurejazz Band in Stroomhuis) verplaatst naar vrijdag 09 oktober 2020.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
12 JUN
BOKOEDRO / FUTUREJAZZ BAND 20:30 uur Stroomhuis, Eindhoven (door: Effenaar )
2020
Hoofdprogramma Bokoedro Futurejazz Band

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor vrijdag 13 maart 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar vrijdag 12 juni 2020.

EXTRA INFORMATIE

Wie is op z’n 17e al een cultheld? Bokoedro!

Dit is de verplaatste show van zondag 13 maart. Kaarten voor de originele datum blijven geldig. Ben je verhinderd op de nieuwe datum? Kijk dan op de website voor meer info.

Een 17-jarige Schiedammer van Ghanese komaf en freshman aan de Herman Brood Academie, met een bijzondere passie voor Duiven en de Toekomst. Oktober 2017 dropte hij zijn eerste wapenfeit “Dure Ta$$” en daarna heeft hij op eigen kracht al flinke stappen weten te maken. Bokoedro is een bijzondere tiener, een tiener met een verhaal, een jonge visionair die liever in de toekomst leeft dan in het heden, een jongen die verslaafd is geboren, maar bezit over superkrachten!

Deze avond in het Stroomhuis presenteren we samen met Boolin'. Een groepje gasten die hiphop events organiseren in Eindhoven. Dus ook wij werken graag met ze samen. Boolin' = Live acts, opkomend talent, en de beste dj's uit het circuit.