concert: Bright Eyes in Paradiso op MAANDAG 23 AUGUSTUS 2021

  • Bright Eyes
    Rock Werchter 2011
    © Bart Heemskerk
MA.
23 AUG
BRIGHT EYES Grote Zaal, 19:30 uur Paradiso, Amsterdam
2021
Hoofdprogramma Bright Eyes
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Bright Eyes in Paradiso
Tickets Bright Eyes:
ma 23 aug
Paradiso, Amsterdam
€ 37,50

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Bright Eyes is terug. De geliefde indierockband rondom tekstschrijver en frontman Conor Oberst werkt na een stilte van negen jaar weer aan nieuw materiaal. Bright Eyes staat al sinds eind jaren negentig bekend om melodieuze, maar weerbarstige indiefolknummers, die worden gevoed door Obersts bijtende en kritische teksten en zijn onconventionele stemgeluid.
De band, bestaande uit Conor Oberst en kernleden Mike Mogis en Nathaniel Walcott, tekende onlangs bij het toonaangevende indielabel Dead Oceans. In 2011 bracht Bright Eyes het meest recente en negende album ‘The People’s Key’ uit. Het bleef overigens niet stil in de afgelopen negen jaar; Oberst bracht vorig jaar met singer-songwriter Phoebe Bridgers nog een goed ontvangen debuut uit onder de naam Better Oblivion Community Center, waarmee hij ook in Paradiso optrad.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Paradiso in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Bright Eyes in Paradiso plaatsvindt.

Foto's van Bright Eyes

Foto Bright Eyes te Rock Werchter 2011
 
Bekijk alle 1 foto's van Bright Eyes

Gerelateerd nieuws