concert: Edsilia Rombley in Concertgebouw

MA.
28 SEP
EDSILIA ROMBLEY Grote Zaal, 19:00 uur Concertgebouw, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Edsilia Rombley

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor donderdag 19 maart 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar maandag 28 september 2020.

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op maandag 28 september 2020.
Dat is 3 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Edsilia Rombley in Concertgebouw
DEZE Edsilia Rombley TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
ma 28 sep
Concertgebouw, Amsterdam
€ 39,00

EXTRA INFORMATIE

Soul is de muzikale taal van Edsilia Rombley en hiermee weet ze al meer dan twintig jaar haar luisteraars recht in het hart te raken. Haar persoonlijke anekdotes, gevoel voor humor en interactie met het publiek vormen Soulful Memories, een intense show die ontroert en vermaakt. Edsilia Rombley vertelt over Soulful Memories: 'Ik vind het erg bijzonder dat ik voor het eerst met mijn eigen concert in zo’n historisch gebouw als Het Koninklijk Concertgebouw mag staan. Al zoveel musici en grootheden zijn mij voorgegaan, en dat ik daar nu ook mag staan om het publiek te mogen vermaken met mijn eigen show vind ik superspannend en gaaf!'.

Edsilia Rombley staat voor onovertroffen veelzijdigheid: soul, pop, jazz en R&B, van up tempo tot ballads. Ze zingt net zo makkelijk Nederlands- als Engelstalige songs en wisselt haar theatertours af met tv-optredens. Als een van de Ladies of Soul stond zij al 15 keer in een uitverkocht Ziggo Dome.

Foto's van Edsilia Rombley

Foto Edsilia Rombley te Samen voor Oranje - 30/4 - Ahoy Foto Edsilia Rombley te Efteling Zomeravonden: Lee Towers - 6/8 - Efteling Foto Edsilia Rombley te Efteling Zomeravonden: Lee Towers - 6/8 - Efteling
 
Bekijk alle 3 foto's van Edsilia Rombley

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws