concert: Edsilia Rombley - Soulful Memories in Concertgebouw op DONDERDAG 19 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Edsilia Rombley - Soulful Memories in Concertgebouw) verplaatst naar maandag 28 september 2020.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
19 MRT
EDSILIA ROMBLEY - SOULFUL MEMORIES Grote Zaal, 20:15 uur Concertgebouw, Amsterdam
2020

EXTRA INFORMATIE

Soul is de muzikale taal van Edsilia Rombley en hiermee weet ze al meer dan twintig jaar haar luisteraars recht in het hart te raken. Haar persoonlijke anekdotes, gevoel voor humor en interactie met het publiek vormen Soulful Memories, een intense show die ontroert en vermaakt. Edsilia Rombley vertelt over Soulful Memories: 'Ik vind het erg bijzonder dat ik voor het eerst met mijn eigen concert in zo’n historisch gebouw als Het Koninklijk Concertgebouw mag staan. Al zoveel musici en grootheden zijn mij voorgegaan, en dat ik daar nu ook mag staan om het publiek te mogen vermaken met mijn eigen show vind ik superspannend en gaaf!'.

Edsilia Rombley staat voor onovertroffen veelzijdigheid: soul, pop, jazz en R&B, van up tempo tot ballads. Ze zingt net zo makkelijk Nederlands- als Engelstalige songs en wisselt haar theatertours af met tv-optredens. Als een van de Ladies of Soul stond zij al 15 keer in een uitverkocht Ziggo Dome.