concert: Kovacs / Metropole Orkest in Openluchttheater Caprera op ZATERDAG 29 MEI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

 • Metropole Orkest
  Amsterdam Dance Event 2017 - Woensdag
  © Linde Dorenbos
 • Kovacs
  International Festival of Technology 2015
  © Anja de Bruijn


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Kovacs / Metropole Orkest in Openluchttheater Caprera) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZA.
29 MEI
KOVACS / METROPOLE ORKEST 20:30 uur Openluchttheater Caprera, Bloemendaal
2021
Hoofdprogramma Kovacs Metropole Orkest

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor zondag 14 juni 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zaterdag 29 mei 2021.

EXTRA INFORMATIE

Sharon Kovacs, de zangeres met het kortgeschoren haar en het rauwe en donkere stemgeluid. Deze zomer staan dit jonge talent en het Metropole Orkest opnieuw samen op het podium.

In 2013 maakte de wereld kennis met de Brabantse Kovacs. Ze bracht haar debuutsingle ‘My Love’ uit waarna optredens op o.a. North Sea Jazz en Lowlands volgden. Haar eerste volledige album ‘Shades of Black’ verscheen in 2015 in 36 landen en kwam direct op nummer 1 binnen in de Nederlandse hitlijsten. Niemand kon er meer omheen: Kovacs is een klasse apart. Haar rauwe en donkere stem gaat door merg en been en haar songs zijn stuk voor stuk puur en oprecht. Met haar muziek en bijzondere verschijning stond ze in uitverkochte zalen, verzamelde ze meerdere awards en kreeg ze ruim zestig miljoen views op YouTube.

In 2016 startten het Metropole Orkest en Kovacs hun samenwerking en lieten ze de bijzondere orkestratie van ‘Shades of Black’ horen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Foto's van Kovacs, Metropole Orkest

Foto Kovacs te Kovacs - 19/2 - BIRD Foto Kovacs te Huntenpop 2016 Foto Kovacs te Songbird 2014 - dag 2 Foto Kovacs te Huntenpop 2016 Foto Kovacs te Kovacs - 05/09 - TivoliVredenburg Foto Kovacs te North Sea Jazz 2017 - Zondag
 
Bekijk alle 150 foto's van Kovacs
Bekijk alle 15 foto's van Metropole Orkest

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws