concert: Kovacs / Metropole Orkest in Openluchttheater Caprera op ZONDAG 14 JUNI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

 • Metropole Orkest
  Kovacs / Metropole Orkest - 29/10 - Koninklijk theater Carré
  © Linde Dorenbos
 • Metropole Orkest
  Amsterdam Dance Event 2017 - Woensdag
  © Linde Dorenbos


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Kovacs / Metropole Orkest in Openluchttheater Caprera) verplaatst naar zaterdag 29 mei 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
14 JUN
KOVACS / METROPOLE ORKEST 20:30 uur Openluchttheater Caprera, Bloemendaal
2020
Hoofdprogramma Kovacs Metropole Orkest

EXTRA INFORMATIE

Sharon Kovacs, de zangeres met het kortgeschoren haar en het rauwe en donkere stemgeluid. Deze zomer staan dit jonge talent en het Metropole Orkest opnieuw samen op het podium.

In 2013 maakte de wereld kennis met de Brabantse Kovacs. Ze bracht haar debuutsingle ‘My Love’ uit waarna optredens op o.a. North Sea Jazz en Lowlands volgden. Haar eerste volledige album ‘Shades of Black’ verscheen in 2015 in 36 landen en kwam direct op nummer 1 binnen in de Nederlandse hitlijsten. Niemand kon er meer omheen: Kovacs is een klasse apart. Haar rauwe en donkere stem gaat door merg en been en haar songs zijn stuk voor stuk puur en oprecht. Met haar muziek en bijzondere verschijning stond ze in uitverkochte zalen, verzamelde ze meerdere awards en kreeg ze ruim zestig miljoen views op YouTube.

In 2016 startten het Metropole Orkest en Kovacs hun samenwerking en lieten ze de bijzondere orkestratie van ‘Shades of Black’ horen.

Foto's van Kovacs, Metropole Orkest

Foto Kovacs te Kovacs - 10/10 - Hedon Zwolle Foto Kovacs te Lowlands 2017 - Zaterdag Foto Kovacs te Pinkpop 2019 - Maandag Foto Kovacs te Kovacs - 05/09 - TivoliVredenburg Foto Kovacs te Kovacs & Metropole Orkest - 19/12 - TivoliVredenburg Foto Kovacs te Noorderslag 2015
 
Bekijk alle 150 foto's van Kovacs
Bekijk alle 15 foto's van Metropole Orkest

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws