concert: Ocobar in Muziekgebouw Eindhoven op ZATERDAG 09 JANUARI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Ocobar in Muziekgebouw Eindhoven) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
09 JAN
OCOBAR Stadsfoyer, 20:00 uur Muziekgebouw Eindhoven, Eindhoven
2021
Hoofdprogramma Ocobar
Toegang 2,50

EXTRA INFORMATIE

Ocobar komt eindelijk naar Blue Note ClubSessions! Het legendarische trio uit Rotterdam van de gebroeders Bart en Rob Wijtman op bas en drums en gitarist Cok van Vuuren is bekend van het tv-programma Holland Sport. Sinds enige tijd is de band ook op diverse podia te zien met een opwindende en dampende rhythm 'n' blues set gebaseerd op de legendarische Amerikaanse muziek uit de jaren 50. Sun studio, Chicago Blues, New Orleans fun, die sfeer. Je gaat het deze zaterdag beleven met de eigentijdse onmiskenbare OCOBAR touch!

Voor en na het optreden draaien de JazzJunkies. De deuren gaan om 16:00u open. De live show start om 17:00u. Tijdens dit concert zijn een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. Kom op tijd als u een zitplaats wilt bemachtigen.

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws