concert: Ellen Foley in Paard op DONDERDAG 12 JANUARI 2023 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Ellen Foley
    Ellen Foley - 19/03 - Boerderij
    © Maarten Ederveen
  • Ellen Foley
    Ellen Foley - 19/03 - Boerderij
    © Maarten Ederveen


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Ellen Foley in Paard) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

DO.
12 JAN
ELLEN FOLEY Kleine Zaal, 20:00 uur Paard, Den Haag
2023
Hoofdprogramma Ellen Foley

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor dinsdag 26 mei 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar donderdag 12 januari 2023.

EXTRA INFORMATIE

Wordt verplaatst naar vrijdag 9 juni.

Ellen Foley heeft haar tour noodgedwongen moeten staken. Tijdens de soundscheck in Poppodium Corneel is ze onwel geworden. Een dag in het ziekenhuis, medicatie, en een aantal dagen afzondering in haar hotelkamer hebben niet geholpen, waardoor ze de resterende shows van de tour af moest blazen.

Ellen Foley baalt verschrikkelijk van de situatie en is voornemens om nog dit jaar de geannuleerde show in te halen. Er wordt met de betrokken partijen hard gezocht naar een vervangende datum. Reeds gekochte kaarten blijven geldig. Zodra er een nieuwe datum is gevonden ontvangen ticketkopers een mail met daarin ook de informatie over het eventueel retourneren van tickets.

Foto's van Ellen Foley

Foto Ellen Foley te Ellen Foley - 19/03 - Boerderij Foto Ellen Foley te Ellen Foley - 19/03 - Boerderij Foto Ellen Foley te Ellen Foley - 19/03 - Boerderij Foto Ellen Foley te Ellen Foley - 19/03 - Boerderij Foto Ellen Foley te Ellen Foley - 19/03 - Boerderij Foto Ellen Foley te Ellen Foley - 19/03 - Boerderij
 
Bekijk alle 12 foto's van Ellen Foley

Gerelateerde concerten

Leden die hier naar toe zijn geweest