concert: Loïs Lane - 35 jaar in De Vorstin

ZA.
03 OKT
LOÏS LANE - 35 JAAR Main Stage, 20:00 uur De Vorstin, Hilversum
2020
Hoofdprogramma Loïs Lane
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Loïs Lane - 35 jaar in De Vorstin
Tickets Loïs Lane - 35 jaar:
za 03 okt
De Vorstin, Hilversum
€ 27,50

EXTRA INFORMATIE

Het begon allemaal 35 jaar geleden tijdens de Grote Prijs van Nederland, toen de zusjes Suzanne en Monique Klemann voor het eerst samen optraden in De Melkweg in Amsterdam. De karakteristieke sound van de band Loïs Lane is geboren en al winnen ze niet: de succesformule is een feit en er volgen jaren vol ongekende avonturen. De popsensatie uit de jaren ’80 scoorden in korte tijd hits als ‘My Best Friend’, ‘It’s the first time’ en ‘Amsterdamned’. Loïs Lane zijn als stijliconen niet meer weg te denken uit de Nederlandse popscene. In hun spectaculaire live-shows brachten zij muziek en mode samen. Wanneer superster Prince ze als voorprogramma vraagt voor zijn Europese ‘Nude tour’ is het succes compleet.

Om deze mijlpaal te vieren zal Loïs Lane vanaf september 2020 langs de grote poppodia touren met hun ’35 Years As One’ Clubtour. Met persoonlijke verhalen, opwindende anekdotes en hun grootste hits als rode draad zal Loïs Lane met live band een mix van oude en nieuwe songs brengen. Na al die jaren leeft hun muziek nog steeds voort en klinken ze nog even fris en oorspronkelijk.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de De Vorstin in Hilversum? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Loïs Lane - 35 jaar in De Vorstin plaatsvindt.

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws