concert: Steel Pulse in Paradiso op DINSDAG 04 MEI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Steel Pulse in Paradiso) verplaatst naar zaterdag 30 april 2022.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DI.
04 MEI
STEEL PULSE Grote Zaal, 20:30 uur Paradiso, Amsterdam
2021
Hoofdprogramma Steel Pulse

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor donderdag 07 mei 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar dinsdag 04 mei 2021.

EXTRA INFORMATIE

De Britse reggae band Steel Pulse wordt gezien als één van de vele pioniers die de muziekstijl hebben gemaakt tot wat het tegenwoordig is. De driekoppige groep reist nog altijd de hele wereld over en wordt bewonderd door jong en oud. Steel Pulse zet zich al sinds het ontstaan van de band in 1978 af tegen hebzucht en materialisme. Het meest recente album kwam begin dit jaar uit en debuutsingle 'Stop You Coming And Come' gaf een voorproefje van wat men anno 2019 van de band kan verwachten. Melodieën afkomstig van oude volksstammen, gecombineerd met pakkende teksten en vele Afrikaanse invloeden vormen de rode draad van het nieuwe album.

Foto's van Steel Pulse

Foto Steel Pulse te Parkpop 2004 Foto Steel Pulse te Parkpop 2004
 
Bekijk alle 2 foto's van Steel Pulse

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws